A Teremtő Kezek Közösségi Blogban (Blog) – korlátozott számban – lehetőség van kívülállók számára is bejegyzés megjelenítésére.

A megjelenés feltételei:

  • A bejegyzésfeltöltő (Vendégblogger) legyen Teremtő Kéz, azaz egyedi termékeket előállító és értékesítő magánszemély vagy vállalkozó, vagy egyéni branddal rendelkező személy – könyvkiadó, kreatív nyomdász stb.
  • A feltöltött tartalomnak Vendégbloggert és tevékenységét kell bemutatnia (egyes / többes szám első személyben bemutatkozni)
  • A feltöltés frontend módszerrel történik,  előzetes egyeztetés nem szükséges. A tartalmakat a Blog üzemeltetője elbírálja. A linkek és egyéb adatok alap szintű ellenőrzés, és szerkesztés után kerülhetnek megjelenítésre
  • Üzemeltető a tartalmak megjelenítését – akár indoklás nélkül is – megtagadhatja. Az elbírálás Üzemeltető saját szempontjai szerint történik.
  • Üzemeltető a feltöltött tartalmakért nem tartozik büntetőjogi felelősséggel. Amennyiben kifogásolható tartalmat talál, azt nem engedélyezi, vagy a már közzétetteket visszavonja.
  • Az elfogadott tartalmak 12 hónapon keresztül lehetnek láthatók. Üzemeltető az ingyenesen megjelenített tartalmak megjelenítését a 12 hónap lejárta előtt is bármikor visszavonhatja, indoklás nélkül. Jogosult továbbá a tartalmakat formai, helyesírási, esztétikai szempontok alapján módosítani. Vendégbloggernek Üzemeltetővel szemben jogi követelése nem lehet.
  • Vendégblogger adatai az Adatkezelési nyilatkozatban megfogalmazott elvek szerint lesznek kezelve.

Az ingyenes megjelenés meghosszabbítására nincs lehetőség. További megjelenési lehetőség a Blog által kínált feltételekkel lehetséges:

A Kiváló WordPress Blogger ‘Kezdő’ Tréning elvégzése 3 blogbejegyzés megjelenítésére jogosít, legalább 1 év időtartamig. A bejegyzéseket a tréning elvégzését követően 1 éven belül lehet közzé tenni.

A kedvezményes megjelenési lehetőséget igénybe vevőknek a közzétételért cserébe semmilyen kötelezettsége nem keletkezik.

További feltételek:

Egy Blogger csak egy bejegyzést tehet közzé ingyenesen.

 

Az ebben a dokumentum leírt feltételeket Vendégblogger a tartalom feltöltésével elfogadja.

A jelenleg elérhető vendég tartalmak itt tekinthetők meg.

 

Tartalom feltöltése

 

Bónusz: Akinek a tartalma  megjelenik a Blogban, jogosultságot kap, hogy csatlakozzon a Teremtő Kezek Kreatív  Facebook csoporthoz.